Halloween Treasure Hunt 2016

0

Na een geslaagde Halloween Treasure Hunt 2016 gaan wij nu door met Halloween Treasure Hunt 2017!!!

Dit zal grootser worden en met een uitgebreidere leeftijdscategorie; een groep van 4-6 jaar, een groep van 6-12 jaar, een groep van 12-16 jaar en een groep van 16+ en volwassenen.

Wij hebben als organisatie na de opbrengst van editie 2016 alsnog ruim duizend euro ingelegd wat wij met alle liefde hebben geschonken.

Voor de editie 2017 zijn wij dus nu al opzoek naar sponsoren en donateurs. Dit vooral ook i.v.m. het betalen van de vergunning, welke we dit jaar we nog af konden met een kosteloze melding en het regelen van een aantal dixies 😉 en andere zaken.
Lijkt het je nu al leuk om hier je steentje aan bij de dragen en/of zie je mogelijkheden in een een vorm van sponsoring? Stuur dan een mail naar contact@dethuisknaller.nl

Verder hebben wij (Patrick Klarenbeek, Nadia Stapper, Rob Driessen en Veronique Hendrix) vandaag de laatste opruimronde gedaan en het Bultpark en het basketbalveld van De Kring ligt er weer netjes bij.

Alle sponsoren, Plus Postma Lelystad, Albert Heijn Kempenaar, De Thuisknaller en Partygigant Partyverhuur, Elvira Verheul van der Meer en Lelyfoto heel erg bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie goederen en de sponsoring van het eten en drinken!

Evenementen Lelystad (Hans) Bedankt voor de begeleiding met betrekking tot de melding en het regelen van de hekken en de containers.

Uiteraard ook alle 80 vrijwilligers, heeeeel erg bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.
Donateurs, zowel financieel als in goederen, ook heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Tot volgend jaar iedereen!

Laat een reactie achter

Je kan de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>