Halloween Treasure Hunt 2017

1

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

4-6 jaar: Deze jonge kids zullen een speciale route krijgen in ons “minigriezelbos”. Dit bosje zal ingericht worden met sprookjesachtige griezels en leuke opdrachten.

6-12 jaar: Deze groep kids zullen in de schemer vertrekken. Onderweg lopen zij een speurtocht met diverse vragen en doe opdrachten en komen zijn een diversiteit aan GRIEZELS tegen! En wat nog meer… Wie weet…

12-16 jaar: Het zal inmiddels donker zijn als deze groep vertrekt. Bij deze groep zal er een flinke schep engheid bovenop gedaan worden. Tussen al deze griezeligheid door zal ook deze groep opdrachten moeten uitvoeren maar kijk uit dat je niet gepakt wordt!!!!!

16 jaar en ouder: De griezels gaan helemaal los! Bloed zal stromen, de kettingzaag zal je achtervolgen… Wie weet…. Deze route is HORROR in hoofdletters!

Om dit alles te organiseren hebben wij vrijwilligers nodig! Denk hierbij aan griezels uiteraard, maar ook mensen die het leuk vinden om op het plein te helpen bij het eten en drinken, de uitgifte van cadeautjes, groepsbegeleiders, schminkers en ga zo maar door. Vele handen maken licht werk!
Ook ten behoeve van de opbouw en uitvoering voorafgaand en tijdens de tocht kunnen wij jouw hulp goed gebruiken om ervoor te zorgen dat de HTH 2017 een spookachtig geslaagde editie gaat worden!

Vanaf mei zullen wij de deelnemers inschrijving openstellen. Om de bossen niet overvol te laten lopen hebben wij plek voor een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij.

Kijk snel op de website van de Halloween Treasure Hunt 2017 en geef je op als vrijwilligers via deze link:

www.halloween-th.nl/vrijwilliger

Een reactie op Halloween Treasure Hunt 2017

  • Annie  zegt:

    Ik ben gek op Halloween en stel me beschikbaar als griezel

Laat een reactie achter

Je kan de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>