Nieuwsbrief Juni

0
Halloween Treasure Hunt, durf jij het aan…….? Bekijk de webversie
Logo
Nieuwsbrief HTH
Editie Juni 2017
Lelystad geeft lucht, de Halloween Treasure Hunt geeft je kippenvel!
De website wordt steeds completer en meer aangevuld. Neem een kijken op www.halloween-th.nl om niks te missen.

Ook hebben wij wat problemen met de email van Halloween-th gehad en hebben hierom besloten om voortaan het mailverkeer vanaf contact@dethuisknaller.nl te laten lopen.

Wij zoeken jou!!!
Lijkt het jou ook leuk om te helpen maar is verkleden niks voor jou? Dan zijn er nog zoveel dingen die je kan doen!
Op het plein zijn nog veel helpende handjes nodig en ook onderweg op de griezelroute hebben we mensen nodig die eventuele uitvallers opvangen.– Vrijwilliger Offline
Als Offline vrijwilliger kan je op verschillende plekken ingedeeld worden. Als uitvalbasis voor bange kinderen/volwassenen.
Als bewaker om te zorgen dat er geen ongenodigde meelopen met de tocht. Elke andere taak die je eventueel toegeschreven kan worden die te maken heeft met het goed verlopen van de speurtochten.

​Ziet u het wel zitten om op 21 oktober de handen uit de mouwen te steken en wederom een fantastische Halloween Treasure Hunt neer te zetten?

– Vrijwilliger Facilitair
Bij facilitair kan je denken aan; op het plein als vrijwilliger om eten en drinken uit te geven, helpen met inschrijvingen, uitdelen van cadeautjes, of elke andere taak die te maken heeft met het goed laten verlopen van de speurtochten/ vaste plekken op het terrein.Meld u dan aan als vrijwilliger op www.halloween-th.nl/vrijwilligers
Dit jaar zullen de leden van JTL ook voor ons gaan uitpakken! De Lelystadse theatervereniging zal zorgen voor een diversiteit aan griezels in verschillende leeftijden. Wij laten ons ook nog verrassen dus ook wij zijn heel erg benieuwd! Hetty en Hans, alvast superbedankt!
En voor de editie van 2017 zal LelyFoto wederom de route, deelnemers en natuurlijk griezels komen vastleggen op camera! Wij waren erg blij met de foto’s van 2016. Heb jij jezelf nog teruggevonden op die foto’s? Klik hier om de foto’s van 2016 terug te kijken en/of nog te bestellen.  Michael, alvast superbedankt!
DONATEURS

DONATEURS

Om de hele HTH tot een succes te maken, zijn wij afhankelijk van giften. Tot nu toe worden er hier en daar al wel wat toezeggingen gedaan. Maar we zijn er nog lang niet. Alle vormen van giften zijn van harte welkom. Jij helpt toch ook mee!
Voor meer info kijk op http://www.halloween-th.nl/donateurs/

Inschrijving deelnemers

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

Entreeprijzen
Mei t/m 31 augustus voorverkoop
Leeftijd t/m 11 jaar € 4,00
Leeftijd 12 + € 5,00

1 september t/m 1 oktober reguliere verkoop
Leeftijd t/m 11 jaar € 5,00
Leeftijd 12+ € 7,50

Vertrektijden:
Editie A: 4 t/m 6 jaar 16:30 t/m 17:10 (duur ca. 30 minuten)
Editie B: 6 t/m 11 jaar 17:30 t/m 18:20 (duur ca. 1:15 minuten)
Editie C: 12 t/m 16 jaar 18:40 t/m 19:20 (duur ca. 1:30 minuten)
Editie D: 16+ 19:30 t/m 20:10 (duur ca. 1:30 minuten)
Klik HIER om je in te schrijven.

Tickets kunnen alleen online besteld worden!
nschrijving sluit 30 september.

Joanne Koller

Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen is de volledige route van de HTH is opgedeeld in 4 zones. In deze nieusbrief stellen wij u voor aan Francis

Francis is de zonebeheerder van GROEN en hij heeft zone groen overgenomen. Momenteel is Francis bezig om alle info wat betreft zijn zone zich eigen te maken en druk aan de slag om vrijwilligers voor zijn zone aan te wenden.

Hij is een aanpakker die niet houd van half werk! Wat je in zijn zone gaat tegenkomen is nog een verrassing en wij dagen jou uit om deze verassing vol spanning tegemoet te lopen!

Wil jij Francis helpen in zijn zone? Vind jij het leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen?  Ben, of ken jij iemand die 21 oktober heel de dag met zekerheid aanwezig en in een gemotiveerd team wilt samen werken?

Meld je aan op http://www.halloween-th.nl/vrijwilligers/ 

Calamiteitenplan
Vanwege de wet- en regelgeving omtrent de verginning en veiligheid zijn wij verplicht om iedereen te wijzen op en calamiteitenplan voor de HTH op 21 oktober. U vind het calamiteitenplan op onze website:
http://www.halloween-th.nl/calamiteiten/

Laat een reactie achter

Je kan de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>