Nieuwsbrief JULI

0
Halloween Treasure Hunt, durf jij het aan…….? Bekijk de webversie
Logo
Nieuwsbrief HTH
Editie Juli 2017
Lelystad geeft lucht, de Halloween Treasure Hunt geeft je kippenvel!
WEBSITE IS AF
Neem een kijken op www.halloween-th.nl om niks te missen. Alle info m.b.t. de Halloween Treasure Hunt, maar ook het calamiteitenplan is hier te vinden.
Ideeenmakelaar
De “ideeenmakelaar” van de gemeente Lelystad heeft oren naar het burgerinitiatief van de Halloween Treasure Hunt. Wij zijn nog in gesprek over een vorm van budget maar zodra hier meer over bekend is, hoort u hier uiteraard meer over!
Sebastiaan en Kenneth uit zone BLAUW gaan zorgen voor een geweldige grote kerkhof taart! Wil je hier nou ook een stukje van? Dit kan! Op het griezelplein op 21 oktober koop je voor slechts €1,00 een kopje koffie of thee met een lekker stuk griezel taart! Mmmmmm!!!
Verantwoordelijkheid
  • Schade aan de natuur: afgebroken takken, grasvelden die kapot geschept zijn maar vooral spijkers in bomen mogen absoluut niet. Onze zonebeheerders dienen dit met hun vrijwilligers te delen en toezicht op te houden bij de aankleding, maar ook voor u als deelnemer geldt deze informatie. De route wordt aangeduid d.m.v. markeringen dus het is niet noodzakelijk om af te wijken van de route. Namens de Stichting Bultpark, Gemeente Lelystad en de organisatie HTH, bedankt.
DONATEURS

DONATEURS

Om de hele HTH tot een succes te maken, zijn wij afhankelijk van giften. Tot nu toe worden er hier en daar al wel wat toezeggingen gedaan. Maar we zijn er nog lang niet. Alle vormen van giften zijn van harte welkom. Jij helpt toch ook mee!
Voor meer info kijk op http://www.halloween-th.nl/donateurs/

MARC
Voor de volgende zone stellen wij u voor aan MARC.

MARC is de zonebeheerder van BLAUW en gaat helemaal los! Momenteel is zone blauw qua invulling zo goed als af en zijn ze druk aan de slag om nog extra griezels voor zijn zone te regelen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten…. Kijk in zone BLAUW niet raar op als je ineens een “chirurg” tegen het lijf loopt… Of misschien kan je beter er omheen lopen…..

Wil jij MARC helpen in zijn zone? Vind jij het leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen?  Ben, of ken jij iemand die 21 oktober heel de dag met zekerheid aanwezig en in een gemotiveerd team wilt samen werken?

Meld je aan op http://www.halloween-th.nl/vrijwilligers/ 

Inschrijving deelnemers

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

Entreeprijzen
Mei t/m 31 augustus voorverkoop
Leeftijd t/m 11 jaar € 4,00
Leeftijd 12 + € 5,00

1 september t/m 1 oktober reguliere verkoop
Leeftijd t/m 11 jaar € 5,00
Leeftijd 12+ € 7,50

Vertrektijden:
Editie A: 4 t/m 6 jaar 16:30 t/m 17:10 (duur ca. 30 minuten)
Editie B: 6 t/m 11 jaar 17:30 t/m 18:20 (duur ca. 1:15 minuten)
Editie C: 12 t/m 16 jaar 18:40 t/m 19:20 (duur ca. 1:30 minuten)
Editie D: 16+ 19:30 t/m 20:10 (duur ca. 1:30 minuten)
Klik HIER om je in te schrijven.

Tickets kunnen alleen online besteld worden!
nschrijving sluit 30 september.

Calamiteitenplan
Vanwege de wet- en regelgeving omtrent de verginning en veiligheid zijn wij verplicht om iedereen te wijzen op en calamiteitenplan voor de HTH op 21 oktober. U vind het calamiteitenplan op onze website:
http://www.halloween-th.nl/calamiteiten/
Deze e-mail is verstuurd aan {{email}}.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u contact@dethuisknaller.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing

Laat een reactie achter

Je kan de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>