Nieuwsbrief AUGUSTUS

0
Halloween Treasure Hunt, durf jij het aan…….? Bekijk de webversie
Logo
Nieuwsbrief HTH
Editie Augustus 2017
Lelystad geeft lucht, de Halloween Treasure Hunt geeft je kippenvel!
Op 3 september aanstaande hebben wij een loopronde gepland met alle vrijwilligers. Vanaf 10:00 uur zullen wij starten vanaf het basketbalveld voor KBS De Kring. Hierna zullen wij de volledige route lopen en door zone oranje, groen, blauw en geel lopen.
Hierbij nodigen wij iedere vrijwilliger uit om aan te sluiten bij deze loopronde. Heb je je nog niet opgegeven als vrijwilliger, maar wil je dit wel? Sluit dan zondag 3 september gezellig bij ons aan. Je aanmelding als vrijwilliger regelen we daar dan wel. Ook kan je je aanmelden op
http://www.halloween-th.nl/vrijwilligers/

Inschrijving deelnemers

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

Entreeprijzen t/m 1 oktober – reguliere verkoop
Leeftijd t/m 11 jaar € 4,00
Leeftijd 12+ € 5,00

Vertrektijden:
Editie A: 4 t/m 6 jaar 16:30 t/m 17:10 (duur ca. 30 minuten)
Editie B: 6 t/m 11 jaar 17:30 t/m 18:20 (duur ca. 1:15 minuten)
Editie C: 12 t/m 16 jaar 18:40 t/m 19:20 (duur ca. 1:30 minuten)
Editie D: 16+ 19:30 t/m 20:10 (duur ca. 1:30 minuten)
Klik HIER om je in te schrijven.

Tickets kunnen alleen online besteld worden!
Inschrijving sluit 30 september.

Verantwoordelijkheid
  • Schade aan de natuur: afgebroken takken, grasvelden die kapot geschept zijn maar vooral spijkers in bomen mogen absoluut niet. Onze zonebeheerders dienen dit met hun vrijwilligers te delen en toezicht op te houden bij de aankleding, maar ook voor u als deelnemer geldt deze informatie. De route wordt aangeduid d.m.v. markeringen dus het is niet noodzakelijk om af te wijken van de route.
SPONSOREN

Financiele bijdrage

Om de hele HTH tot een succes te maken, zijn wij afhankelijk van giften. Tot nu toe worden er hier en daar al wel wat toezeggingen gedaan. Maar we zijn er nog lang niet. Er is besloten vanuit de organisatie om het eten en drinken voor de vrijwilligers te schrappen. Aangezien de respons op broodjes en koffie te laag was, zorgen de vrijwilligers nu zelf voor te eten en te drinken tijdens de HTH.

Uiteraard krijgen de deelnemers wel een hapje en een drankje en natuurlijk een leuk aandenken.Alle vormen van giften zijn van harte welkom. Jij helpt toch ook mee!

Voor meer info kijk op http://www.halloween-th.nl/donateurs/

KARIN

Voor de volgende zone stellen wij u voor aan KARIN.

KARIN is de zonebeheerder van ORANJE en zit vol met ideeen. Momenteel is zone oranje qua invulling zo goed als af en zijn ze druk aan de slag om nog extra griezels voor zijn zone te regelen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten…. Denk je in zone oranje alles gehad te hebben….. Loop je zomaar het kerfhof op! Ook zal je in deze zone een griezelig verhaal bij een kampvuur te horen krijgen.

Wil jij KARIN helpen in haar zone? Vind jij het leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen?  Ben, of ken jij iemand die 21 oktober heel de dag met zekerheid aanwezig en in een gemotiveerd team wilt samen werken?

Meld je aan op http://www.halloween-th.nl/vrijwilligers/ 

Calamiteitenplan
Vanwege de wet- en regelgeving omtrent de verginning en veiligheid zijn wij verplicht om iedereen te wijzen op en calamiteitenplan voor de HTH op 21 oktober. U vind het calamiteitenplan op onze website:
http://www.halloween-th.nl/calamiteiten/

Laat een reactie achter

Je kan de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>