Aanmelden Editie 2018

 

Inschrijving deelnemers

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

Entreeprijzen

n.i.t.v.

Tickets online te bestellen v.a 1 maart 2018!!!!

Tickets kunnen alleen online besteld worden. Inschrijving sluit 14 oktober

LET OP: u dient per deelnemer een formulier in te vullen

Wij streven ernaar om uw aanmelding binnen 48 uur te behandelen. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

Voor verdere vragen, opmerkingen en andere zaken kunt u een mail sturen naar contact@dethuisknaller.nl

Na overboeking van het bedrag gaat u akkoord dat wij geen crediteringen doen bij afzeggingen na 14 oktober 2018. Dit geldt ook voor het niet restitueren van de betaalde entreegelden wanneer het calamiteitenplan in werking gesteld wordt op de dag van het evenement. Bij matige regen zal het evenement doorgaan .Indien het KNMI een code geel of hoger afgeeft, er een hogere windkracht dan windkracht 6 word verwacht, zullen wij het evenement (voortijdig) staken.

Aangezien het gehele evenement voortijdig alle kosten en onkosten maakt is het niet mogelijk om crediteringen te doen. Na aftrek van alle kosten wordt het restant van de donaties verdeeld onder de 4 zones voor extra aankleding.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Klik dan hier.

Om dit alles te organiseren hebben wij vrijwilligers nodig! Denk hierbij aan griezels uiteraard, maar ook mensen die het leuk vinden om op het plein te helpen bij het eten en drinken, de uitgifte van cadeautjes, groepsbegeleiders, schminkers en ga zo maar door. Vele handen maken licht werk!
Ook ten behoeve van de opbouw en uitvoering voorafgaand en tijdens de tocht kunnen wij jouw hulp goed gebruiken om ervoor te zorgen dat de HTH 2018 een spookachtig geslaagde editie gaat worden!

Inschrijven kunt u hieronder:

 

 

 De volgende bedrijven dragen een steentje bij voor een geweldige editie van HTH