Donateurs

Om deze editie van HTH te laten slagen, doen we een beroep op u! 

De Halloween Treasure Hunt draait volledig op vrijwilligers en deze bekostigen ook alles uit eigen zak, vanaf de legeskosten van de vergunning tot aan het laatste kopje koffie. Natuurlijk levert de kaartverkoop ook inkomsten op. Als wij alle beschikbare kaarten verkopen, dan kunnen we net de facilitaire en organisatiekosten dekken.

De voorbereidingen lopen inmiddels en wij hebben al een 30-tal aan vrijwilligers, waarvan 10 al vanaf januari druk zijn met alle voorbereiding o.a. vergunningsplannen, aankledingsplannen, marketing, werving, taakverdelingen, enz. De verwachting is dat wij gaan eindigen met ruim 140 vrijwilligers en ruim 200 deelnemers.

Iedereen kan vast wel iets bijdragen. Financieel, hulp, goederen of combinaties. Als je het kan missen dan kunnen wij het heel goed gebruiken. Want natuurlijk kosten bouwwerken, verf en zaken ook het nodige.

Naast een financiële bijdrage zijn wij op zoek naar:

  • Oude lakens
  • Oude poppen en knuffelberen
  • Ledballonnen, glowsticks en vlaggenlijnen
  • Spinnenrag en andere zaken
  • Alle soorten Halloween decoratie
  • Haardhout 1m3
  • Aggregaten
  • Solar of op batterijen buiten lampjes van die simpele zijn voldoende
  • Maar ook kubisten, balen stro, enz zijn welkom. En dan ook gelijk het halen en brengen hiervan

Het mag in bruikleen (wel even met ducktape uw naam erop) of als gift.

Wij vragen jullie om ons te sponsoren met limonade, broodjes, beleg, koffie, thee, koeken, suiker/melk, roerstokjes, servetten, snoepgoed in het Halloween thema, mandarijntjes en andere zaken zoals decoratie e.a. gerelateerd aan Halloween. Dit kan in de vorm van tegoedbonnen, producten (vanaf winkel) of geld.

Wil je nou een bijdrage doen of ben/ken je iemand die met zijn/haar bedrijf de HTH wilt sponsoren vul dan het onderstaande formulier in.

Wat wij er tegenover kunnen stellen als je als bedrijf wilt sponsoren, is dat wij op het basketbalveld voor KBS De Kring, het startpunt van de speurtocht, een banner/vlag van jullie gaan ophangen.
Het plein wordt ingericht met diverse grote tenten waarbij we de mogelijkheid hebben om flink duidelijk te maken dat jullie winkel een groot aandeel geleverd heeft. Ook heeft City Marketing een groot aandeel in de marketing voor de Halloween Treasure Hunt en zullen zij de HTH promoten middels de reclame infoborden in supermarkten, staat de HTH in de agenda van de VVV Lelystad en worden en posters door Lelystad verspreid.

Ook zal er in de social media, onze website en nieuwsbrieven en de Flevopost, vanuit de organisatie van de  Halloween Treasure Hunt duidelijk en herhaaldelijk vermeld worden dat deze mede mogelijk gemaakt wordt door jullie dmv sponsoring.
http://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/467343/kinderen-griezelen-in-het-bultpark.html

Wij vernemen graag of er vanuit uw onderneming input aan te geven is.

 

 

 

 De volgende bedrijven dragen een steentje bij voor een geweldige editie van HTH