Editie 2017

Dit jaar een editie die nog groter, nog enger en nog spectaculairder wordt! Halloween Treasure Hunt is inmiddels een feit binnen Lelystad!

De Halloween Treasure Hunt is een uitdagende, griezelige speurtocht voor alle kids tussen de 4 en 16 jaar en nu ook een 16+ editie!.
Voor dit jaar hebben wij besloten om in 4 groepen te gaan werken om zo te kunnen “doseren” in de engheid.

Aangekomen op het ontvangst plein, kunt u naar de aanmeld tafel. Met uw persoonlijke nummer kunt u zich aanmelden. De groepen A, B, C en D zullen een naamkaartje krijgen met alle gegevens erop. In de kleur van het groepje waarin ze ingedeeld zijn. Tijdens het wachten zullen de deelnemers geprikkeld worden voor de tocht.

 


Groep    : A

Leeftijd : 4 t/m 6 jaar

Starttijden : 16:30 t/m 17:10

Duur ca. : 30 minuten

Kosten : € 4,00

15 kinderen in een groep & 2 begeleiders

Deze jonge kids zullen een speciale route krijgen in ons “minigriezelbos”. Dit bosje zal ingericht worden met sprookjesachtige griezels en leuke opdrachten.Wat kom je hier onder andere tegen? Je loopt een spannende spookjestocht, er zit een verhalen verteller en uiteraard diverse griezels. Natuurlijk allemaal op een speelse wijze en griezelig met een knipoog.

Route: Kleine bos bij de Kring


Groep    : B

Leeftijd : 6 t/m 11 jaar

Starttijden : 17:30 t/m 18:20

Duur ca. : 1:15 minuten

Kosten : € 4,00

12 kinderen in een groep & 2 begeleiders

 

Deze groep kids zullen in de schemer vertrekken. Onderweg lopen zij een speurtocht met diverse vragen en doe opdrachten en komen zijn een diversiteit aan GRIEZELS tegen! En wat nog meer… Wie weet…
Route: Via De Lepelaar loop je richting het hondenpark. Onderweg kom je een verhalenverteller tegen welke met een griezelige aanblik van een vuurtje op je zit te wachten met een spannend verhaal. Ter hoogte van het hondenpark zal de EHBO post zijn. Hierna loop je het griezelbos door waar we het lekker eng voor je gemaakt hebben. Na het griezelbos ga je richting Schouw eiland waar je over de bult door het bosje richting de kinderboerderij loopt. Maar let op! Voordat je teruggaat naar het plein zal je eerst nog linksaf het bos naast De Kring door moeten! Natuurlijk houden we de griezelige invulling geheim en zal je dit zelf moeten ervaren! Voor de echte durfal vragen we je dit aan te geven op het inschrijfformulier zodat we deze kunnen indelen bij de groepen die in de schemer zullen lopen. Kleine bos bij de Kring

 


Groep    : C

Leeftijd : 12 t/m 16 jaar

Starttijden : 18:40 t/m 19:20

Duur ca. : 1:30 minuten

Kosten : € 5,00

10 tieners in een groep en 1 begeleider

 

Het zal inmiddels donker zijn als deze groep vertrekt. Bij deze groep zal er een flinke schep engheid bovenop gedaan worden. Tussen al deze griezeligheid door zal ook deze groep opdrachten moeten uitvoeren maar kijk uit dat je niet gepakt wordt!!!!!

Route: Vanaf deze groep zullen de griezels tot leven komen en er steeds een schepje ENG bovenop doen! Via De Lepelaar loop je richting het hondenpark. Ook dagen wij je uit om je grenzen te verleggen. Ter hoogte van het hondenpark zal de EHBO post zijn. Hierna loop je het griezelbos door waar je ergste nachtmerries uitkomen! Na het griezelbos ga je richting Schouw eiland waar je over de bult door het bosje richting de kinderboerderij loopt. Maar let op! Voordat je teruggaat naar het plein zal je eerst nog linksaf het bos naast De Kring door moeten! Natuurlijk houden we de griezelige invulling geheim en zal je dit zelf moeten ervaren! Voor de echte durfal vragen we je dit aan te geven op het inschrijfformulier zodat we deze kunnen indelen bij de groepen die later vertrekken.


Groep    : D

Leeftijd : 16 jaar en ouder

Starttijden : 19:30 t/m 20:10

Duur ca. : 1:30 minuten

Kosten : € 5,00

Jongeren en volwassen lopen in koppels ZONDER begeleider en met alleen je eigen zaklamp

(ca. 10 pers. per 10 minuten)

De griezels gaan helemaal los! Bloed zal stromen, de kettingzaag zal je achtervolgen… Wie weet…. Deze route is HORROR in hoofdletters!
Vanaf deze groep zullen de griezels je achterna zitten en moet je rennen voor je leven 😉

Route: Via De Lepelaar loop je richting het hondenpark. Onderweg zullen jullie ……………. om verder te kunnen met de Halloween Treasure Hunt. Ook dagen wij je uit om je grenzen te verleggen. Ter hoogte van het hondenpark zal de EHBO post zijn. Hierna loop je het griezelbos door waar je ergste nachtmerries uitkomen! Na het griezelbos ga je richting Schouw eiland waar je over de bult door het bosje richting de kinderboerderij loopt. Maar let op! Voordat je teruggaat naar het plein zal je eerst nog linksaf het bos naast De Kring door moeten! Natuurlijk houden we de invulling geheim en zal je dit zelf moeten ervaren!

Voor de echte durfal vragen we je dit aan te geven op het inschrijfformulier zodat we deze kunnen indelen bij de groepen die later vertrekken.

DURF JIJ HET AAN !!!!!!MELD JE SNEL AAN!

Om de bossen niet overvol te laten lopen hebben wij plek voor een maximum aantal deelnemers, dus wees er snel bij

Aanmelden deelnemer


Voor uitvallende kinderen is het als volgt geregeld (ouderen kunnen uiteraard zelfstandig terug naar het plein)

Iedere deelnemer krijgt een naamkaartje met een telefoonnummer erop. Uitvallende deelnemers worden naar een zone verzamelpunt gebracht. Hier kunnen de ouders de kinderen ophalen. Dit is bij het gekleurde kruisje.

Zone verzamelpunt oranje bij t splitsing voetgangers langs het water ter hoogte van Kempenaar 13 – kempenaar 14 (vuurkorf 2 Karin 06-33691715 offline3).

Zone verzamelpunt groen (vuurkorf 3 Francis Thomas 06-21336869 offline5) bij het voetgangerskruispunt ter hoogte van de hondentrimbaan

Zone verzamelpunt blauw ( vuurkorf 4 Marc 06-57790368 offline 7) ter hoogte van Kogge 12.

Zone verzamelpunt geel  (vuurkorf 5 Joanne 06-30181214 offline 9/ Offline 10 ) bovenop bult.

 

 

 

 De volgende bedrijven dragen een steentje bij voor een geweldige editie van HTH