Vrijwilligers

Met het onderstaande formulier kun je, je inschrijven om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor Halloween Treasure Hunt 2018 op zaterdag 27 oktober 2018 of zaterdag 3 november

LEES DIT EERST!!!

Als je je aanmeld als vrijwilliger worden er natuurlijk een aantal dingen van je verwacht. Denk hierbij aan beschikbaarheid, verantwoording en toewijding! Ook dit jaar organiseren we Halloween Treasure Hunt geheel vrijwillig en zonder enig winstoogmerk. Een leuke dag/avond voor kinderen (en nu ook volwassenen) is waar het ons om gaat!

 

 

 

Coördinator plein ( zone Rood/ facilitair ) Veronique
Coördinator groepen Patrick

 

 

Daarnaast is de route opgedeeld in 4 zones, welke allemaal een zone beheerder hebben

 

Zone Oranje 
Zone Groen
Zone Blauw 
Zone Geel 

EHBO
n.i.t.v.

Omschrijving vrijwilligers functies:

– Vrijwilliger Groeps Begeleider
Als groepsbegeleider loop je met een groep van 15 kinderen mee. Je verantwoording is uiteraard de veiligheid waarborgen van de kinderen. En samen met de kinderen opdrachten uitvoeren die op de route uitgestippeld liggen. Je krijgt uitgebreide instructies wat betreft de samenwerking met de offline personen.

– Vrijwilliger Offline
Als Offline vrijwilliger kan je op verschillende plekken ingedeeld worden. Als uitvalbasis voor bange kinderen/volwassenen.
Als bewaker om te zorgen dat er geen ongenodigde meelopen met de tocht. Elke andere taak die je eventueel toegeschreven kan worden die te maken heeft met het goed verlopen van de speurtochten.

– Vrijwilliger Facilitair
Bij facilitair kan je denken aan; op het plein als vrijwilliger om eten en drinken uit te geven, helpen met inschrijvingen, uitdelen van cadeautjes, of elke andere taak die te maken heeft met het goed laten verlopen van de speurtochten/ vaste plekken op het terrein.

– Vrijwilliger Griezel
Met duidelijke instructies ga je als vrijwilliger op de route of in de bossen kinderen en volwassenen het stuipen op het lijf jagen! LET WEL: Schminkers zijn aanwezig, kostuum moet je zelf voor zorgen!

– Overal inzetbaar?
Vorig jaar waren er meerdere vrijwilligers die zich op hadden gegeven om overal inzetbaar te zijn. Deze vrijwilligers hebben we hard nodig! Zoals in elke organisatie vallen er vrijwilligers uit of worden er op het laatste moment wijzigingen gedaan. Deze vrijwilligers kunnen dan de gaten opvullen die er ontstaan!

Vul gauw het formulier in en we nemen contact met je op!

Tijden:

Wij hebben v.a. 7:00 alle hulp hard nodig. De laatste deelnemers komen 21:40 binnen op het plein. Het zou prettig zijn als je zou mee kunnen helpen met opruimen binnen je zone en evt. daarna bij de volgende zone. Om 20:30 word er in zone oranje gestart met opruimen, daarna groen, blauw en geel.

Basis gegevens:
Opties invullen:

 De volgende bedrijven dragen een steentje bij voor een geweldige editie van HTH